söndag, maj 07, 2017

Villa Fridhem söker Hovmästare


Är du vår nya kollega?

Villa Fridhem erbjuder såväl privatgäster som hela konferensgrupper utsökt service och upplevelser utöver det vanliga i en vacker herrgårdsmiljö. Är du en person som strävar efter att förverkliga drömmar om upplevelser i samarbete med ett glatt och arbetsamt gäng som har lätt till glada skratt? Vi söker ständigt nya medarbetare så välkommen med din ansökan!
jobb@villafridhem.se

Hovmästare

Villa Fridhem – Hotell, Mat och Möten ligger beläget i Kolmårdskogarna vid Bråvikens norra strand. Herrgården har kungliga anor från början av 1900- talet. Idag är Villa Fridhem en hotell- och konferensanläggning som arbetar med fokus på personligt engagemang och omtanke för gästen.
Vi söker en hovmästare med stort intresse för mat, dryck och gästens upplevelse och har du en sommelierutbildning är det meriterande. På Villa Fridhem finns en vinkällare av rang som vi kontinuerligt fyller på med det bästa vi kan finna från hela världen. Vår produkt har vi varsamt utvecklat till ett unikt läge på marknaden och du är en viktig kugge i att fortsätta denna utveckling. Till hösten inviger vi en ny matsal med höga ambitioner som du kommer vara en viktig del i att utveckla till en ny stjärna. Du kommer ingå i vårt kulinariska team och jobba tätt ihop med Susanne vår restaurangchef.
Villkor: Arbetstiden varierar efter våra gästers önskemål. Verksamheten bedrivs såväl vardagar som helger. Du arbetar heltid.
Ansökningarna behandlas löpande, men sista dag att ansöka är 31 maj 2017.
Vi vill att du mailar ett CV och personligt brev där du motiverar varför vi ska anställa dig och varför du vill arbeta tillsammans med oss. Läs mer om oss på hemsidan www.villafridhem.se Skicka ansökan till jobb@villafridhem.se
Frågor kan även ställas till vår hotellchef Sofia Regnander tfn:0706 -15 84 60 eller sofia.regnander@villafridhem.se

Inga kommentarer: