Föreläsning Torsdagen den 27/2 kl. 18.30 Orrekullagården, Krokek
"Varför är den svenska maten dyrare i affären?"
PETER BORRING, LRF’s regionsordförande gör en resa i det östgötska matlandet.
PETER BORRING, LRF’s regionsordförande gör en resa i det östgötska matlandet.
Föreläsning ~ Fika ~ Frågor (skolelever fixar fikat)
- Varför är det dyrare att producera livsmedel i Sverige?
- Vad innebär svenska djurskyddsregler?
- Vad är det för skillnad mellan svensk och utländsk livsmedels- produktion?
Samarr. mellan Kolmårdens LRF-avdelning & Kolmårdens församling
Till Svenska kyrkans hemsida
- Vad innebär svenska djurskyddsregler?
- Vad är det för skillnad mellan svensk och utländsk livsmedels- produktion?
Samarr. mellan Kolmårdens LRF-avdelning & Kolmårdens församling
Till Svenska kyrkans hemsida
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar